Kaymakam Koç Anzer Yaylasını ziyaret etti

Kaymakam Koç Anzer Yaylasını ziyaret etti


RİZE (A.A) - İkizdere Kaymakamlığına atanan Kaymakam Abdil Koç, Anzer Yaylasını ziyaret etti.
     Koç, ilçeyi kış gelmeden tanımak istediğini belirterek, İkizdere coğrafi yapısı itibariyle Rizenin en büyük arazisine sahip. Sarp arazi yapısı yanında doğal güzelliği muhteşem. Turizm köyümüz olan Ballıköyde çevreyi görmek istedim. Muhtarımız Keleş Demir köyüne hizmet için çalışan bir kişi. Biz de idare olarak KÖYDES imkanları ne kadar katkıda bulunursa yardımlar yapacağız dedi.
     Ballıköyün ünlü şifalı balının tanıtımı ve turizm konusunda gelişmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini ifade eden Koç, Anzer balında daha fazla kaliteli bal üretimi nasıl gerçekleşir, bu konuda fizibilite çalışması yaptırmamız lazım. Bilimsel olarak Anzer balını geliştirmeliyiz. Öğrendiğim kadarıyla yapılan üretim ihtiyacı karşılamıyor. Bunun üzerinde çalışmamız lazım diye konuştu.
     Ballıköy sınırları içinde yer alan irili ufaklı gölleri gören Koç, Muazzam doğal göllerimiz var. Mevcut yerlere turist çekmeliyiz. Öncelikle çevre temizliğine önem vererek doğal yapıya ve çevreye hiçbir zarar vermeden bu güzel gölleri tanıtacağız. Dağ ve göl turizmini Anzerde geliştirebiliriz dedi.
    
     Muhabir: İsmet Kösoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Kaymakam Koç Anzer Yaylasını ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER