Kaymakamlık ihtiyaç sahibi vatandaşın evini yeniledi

Kaymakamlık ihtiyaç sahibi vatandaşın evini yeniledi


DENİZLİ (A.A) - Çivril ilçesine bağlı Yuvaköy köyde yaşayan ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evi, Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından baştan aşağı yenilendi.
     Yuvaköyde yalnız yaşayan 64 yaşındaki İbrahim Yükselin yaşadığı evin, insan onuruna yaraşmayacak koşullarda olduğunun tespit edilmesinin ardından Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından evde tadilat çalışması yapıldı.
     Yapılan çalışmayla baştan aşağı yenilenen ve içerisi eşyalarla donatılan ev, İbrahim Yüksele teslim edildi.
     Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, evin yenilenmesinin ardından İbrahim Yükselin evine konuk olarak, 37 ekran televizyon hediye etti.
     İbrahim Yüksel, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, tadilat sırasında da Kaymakam Burhanın sık sık eve gelerek çalışmaları denetlediğini ve başka bir ihtiyacınını olup olmadığını sorduğunu söyledi.
     Bu ziyaretlerden birisinde kendisinden can sıkıntısını gidermek için radyo istediğini anlatan Yüksel, Ben can sıkıntımı gidermek ve olan bitenden haberdar olmak için radyo istedim. Sağ olsunlar Kaymakam Beyimiz bana televizyon hediye etti. Allah onlardan, devletimden razı olsun. Kaymakam Bey ve vakıf sayesinde hiçbir eksiğim kalmadı dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Kaymakamlık ihtiyaç sahibi vatandaşın evini yeniledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER