Kaynarcalı öğrenciler sütlerini alamadı

Kaynarcalı öğrenciler sütlerini alamadı -Okul Sütü Projesi kapsamında Sakaryada süt dağıtımları başlarken, Kaynarcadaki öğrencilere süt dağıtımı yapılmadı


SAKARYA (A.A) - Okul Sütü Projesi kapsamında Sakaryada süt dağıtımları başlarken, Kaynarcadaki öğrencilere süt dağıtımı yapılmadı.
     Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen okul sütü programı kapsamında daha önce iki kere ertelenen okul sütü dağıtımı dün Sakaryada başlarken, Kaynarcadaki okullarda süt dağıtımı gerçekleştirilemedi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Hİdayet Tekin Yazıcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, okullarda süt dağıtımının yapılmaması konusunda bilgisi olmadığını söyledi.
     Okul sütü dağıtılacağı daha önce açıklanmıştı diyen Yazıcı, Ancak benim bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok. Okullara süt gitmemiş ifadelerini kullandı.
     Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Ulvi Özerdem de süt dağıtımına başladıklarını ve Kaynarcada önümüzdeki günlerde dağıtımı gerçekleştireceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Sedat Balta / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kaynarcalı öğrenciler sütlerini alamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER