Kayseriden Suriyeye 2 tır dolusu yardım

Kayseriden Suriyeye 2 tır dolusu yardım -İHH Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Yağmur: Suriyeye gelinlik ve damatlığa varana kadar her türlü yardım malzemesini gönderiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayseride İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) öncülüğünde 20 sivil toplum örgütünün topladığı 2 tır dolusu yardım malzemesi Suriyeye gönderildi.
     Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanında toplanan yardım malzemeleri araçlara yüklenerek ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
     İHH Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Ömer Yağmur, yaptığı açıklamada kampanyanın devam ettiğini ve Kayserili vatandaşların ilgisinin her geçen gün giderek arttığını söyledi.
     Vatandaşların evlerinde kullanmadığı eşyaları veya yeni aldıkları yardım malzemelerini Suriyeye göndermek için kendilerine ulaştırdıklarını belirten Yağmur, Suriyeye gelinlik ve damatlığa varana kadar her türlü yardım malzemesini gönderiyoruz. Kampanyamız bu ayın sonuna kadar devam edecek. Kayseride 9 merkezimiz var. Vatandaşlarımız yardım malzemelerini bu merkezlerimize ulaştırabilir. İl merkezinin yanı sıra Yahyalı, Develi, Pınarbaşı gibi ilçelerimizde de yardımlar topluyoruz. Oralardan toplanan malzemeler de il merkezinde toplanarak Suriyedeki yardıma muhtaç ailelere ulaştırılacak şeklinde konuştu.
     Yardım malzemesi toplarken ayrım yapmadıklarını ve her türlü gıda ve eşyaya ihtiyaç olduğunu vurgulayan Yağmur şöyle devam etti:
     Bugün iki tır dolusu yardım malzemesi gönderiyoruz. Bu iki tırın içinde çocuk ve yetişkin ayakkabıları, çocuk, erkek, bayan giysileri, top halinde kumaş, halı, yatak, yatak örtüsü, battaniye, televizyon, çay ocağı seti, elektrik süpürgesi, katalitik ısıtıcı soba gibi ürünlerin yanı sıra, temel gıda maddeleri, hasta bezleri gibi ürünler de yer alıyor. Bizim evimizde neye ihtiyacımız varsa onların da ona ihtiyacı var. Bu onların ihtiyacını görür mü, bu onların ihtiyacını karşılar mı diye hiç düşünmeyin. Evdeki ikinci bir ürününüz veya kullanmadığınız her türlü ürüne talibiz.
    
     Muhabir: Musa Özyürek / İsmail İçer
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Kayseriden Suriyeye 2 tır dolusu yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER