KAYSERİGAZın Dolgi Çocuk Tiyatrosu beğeni topladı

KAYSERİGAZın Dolgi Çocuk Tiyatrosu beğeni topladı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret AŞ (KAYSERİGAZ) Dolgi Çocuk Tiyatrosunun müzikli gösterisi beğeni topladı.
     Firmadan yapılan açıklamaya göre, KAYSERİGAZ, paydaşı olduğu -Temiz Hava İstiyorum Projesi- kapsamında belirlenen ilkokullara Mayıs ayında da örnek bir davranışla ev sahipliği yaptı.
     Tamamı proje kapsamındaki okulların öğrencilerinden oluşan ve çoğunluğu hayatında ilk defa tiyatro izleyen çocuklar, Dolgi Çocuk Tiyatrosunu KAYSERİGAZın konferans salonunda izleme fırsatını yakaladı.
     Öğrencilerin kahkaha ve alkış seslerinin eksik olmadığı oyun öncesinde de farklı animasyon gösterileri ve eğlenceli yarışmalar yapıldı. KAYSERİGAZ-ın maskotu sevimli ejderha Dolgi-ye çocuklar tarafından büyük ilgi gösterildi.
     Gösteriyi KAYSERİGAZ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora da izledi.
     Bora, yaptığı açıklamada, çalışmalarıyla doğalgaz piyasasında ön planda yer almayı sürdürdüklerini belirtere, "Bununla da yetinmeyerek KAYSERİGAZ ailesi olarak toplumsal bilinci yaygınlaştırmak, toplumsal farkındalığı arttırmak ve çevremizdeki tahribatlara engel olmak amacıyla sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesine de ayrı bir önem veriyoruz. Nisan ayında ilkini gerçekleştirdiğimiz ve yoğun talep üzerine ikincisini bu ay düzenlediğimiz Dolgi Çocuk Tiyatrosunu önümüzdeki süreçte de farklı projelerle sizlere sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber KAYSERİGAZın Dolgi Çocuk Tiyatrosu beğeni topladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER