Kayserispordan son 8 sezonun en kötü

Kayserispordan son 8 sezonun en kötü başlangıcı -Sarı-kırmızılılar, ligin ilk 4 haftasında aldığı sonuçlarla, son 8 sezonun en kötü başlangıcını yaptı -Kayserispor ligin 5. haftasında konuk edeceği Eskişehirsporu mağlup ederek, kötü


KAYSERİ (A.A) - Mustafa Önal - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin ilk 4 haftasında aldığı sonuçlarla son 8 sezonun en kötü başlangıcını yaptı.
     AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, ligde aralıklarla 18 sezon mücadele eden ve 9 sezondur aralıksız ligde yer alan sarı-kırmızılılar, bu sezon ligin ilk 4 haftasında 1 beraberlik, 3 yenilgi alarak, 2004-2005 sezonunun ardından en kötü başlangıcını yapmış oldu.
     Ligin ilk haftasında sahasında Bursaspora 1-0 yenilen Kayserispor, ikinci haftada deplasmanda Medical Park Antalyaspora 3-0 yenilmekten kurtulamadı. Ligin 3. haftasında ise lige tarihinde ilk kez bu yıl yükselen Akhisar Beledisespor ile taraftarının önünde 1-1 berabere kalan Kayseri temsilcisi, dördüncü haftada da deplasmanda Karadeniz temsilcisi Orduspora 80 dakika boyunca 10 kişi oynadığı maçta 3-2 mağlup oldu.
     Kayserispor geride kalan 4 lig maçında rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Sırı-kırmızılıların gollerinden birini Akhisar Belediyesporlu Sertan kendi kalesine atarken, Orduspor karşısında da Bisesvar ve Bobo kaydetti. Kayseri temsilcisi, kalesinde ise 8 gole engel olamadı.
     Sarı-kırmızılar, bir alt ligden çıktığı 2004-2005 sezonunda da ilk 4 haftada 1 beraberlik, 3 mağlubiyet almıştı. Kayserispor o sezon ilk maçta evinde Trabzonspora 3-0, ikinci hafta deplasmanda Diyarbakırspora 2-1, dördüncü hafta sahasında Fenerbahçeye 2-0 yenilmiş, üçüncü haftada da konuk ettiği Ankaragücü ile 1-1 berabere kalmıştı.
     Kayserispor ligin 5. haftasında konuk edeceği Eskişehirsporu mağlup ederek, kötü gidişe dur demek istiyor.
    
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kayserispordan son 8 sezonun en kötü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER