Kayserisporlu futbolcular öğrencilerle buluştu

Kayserisporlu futbolcular öğrencilerle buluştu -Teknik Direktör Prosinecki: "Önümüzdeki sezon kapasitemizi tamamıyla kullanıp daha yukarılara gelmeyi hedefliyoruz"


KAYSERİ (A.A) - Kayserisporlu futbolcular, Melikşah Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.
     Horanta Taraftar Grubunca üniversitenin konferans salonunda düzenlenen söyleşiye, Teknik Direktör Robert Prosinecki ile futbolcular Salih Dursun, Zurab Khizanishvili, Ömer Bayram, Pablo Nicolas Mouche ve Kayserispor Kulübü Genel Sekreteri Rıfat Pehlivan katıldı.
     Sezonu değerlendiren Teknik Direktör Prosinecki, göreve geldiğinde kendine güveni tükenmiş bir takım teslim aldığını, takımın durumunun çok parlak olmadığını söyledi.
     Takımın kaliteli futbolculardan oluştuğuna dikkati çeken Prosinecki, "Çok iyi takımlarda oynamış kaliteli yabancı oyuncularımız ve bunların yanında kendi milli takımlarında başarılar elde etmiş Türk oyuncularımız var. Şu an takımı beşinci sıraya getirdik. Son maçımızda da inşallah üç puan alıp ligi beşinci bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki sezon kapasitemizi tamamıyla kullanıp daha yukarılara gelmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.
     Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Prosinecki, taraftarlardan maça gelip kendilerini izlemelerini ve destek vermelerini istedi.
     Öğrencilerden yoğun ilgi gören futbolcu Salih Dursun ise futbolculuk hayatı boyunca yetenekleriyle değil, daha çok mücadeleci yönüyle ön plana çıktığını dile getirdi.
     Futbolcu Zurab da Prosineckinin gelişiyle takımın yükselişe geçtiğini belirterek, "Aslan payını hocaya vermek istiyorum. Takımda bir aile ortamı oluşturdu. Kayserisporda kalmak niyetindeyim, seneye de yüzde 90 burada olacağım" dedi.
     Genel Sekreter Pehlivan, bir öğrencinin şike soruşturması ve Yıldırım Demirörenin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilmesi süreci ile ilgili sorusu üzerine, şunları kaydetti:
     "Şahsi fikrim Demirören bir an önce istifa etmeli. Çok başarısız olduğunu düşünüyorum. Bu sadece Kayserispor ile olabilecek bir şey değil. Birçok kulüp nasıl bir araya gelip, onu seçtiyse yine bir araya gelinir başka bir başkan seçilir."
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Kayserisporlu futbolcular öğrencilerle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER