KAYSOda üyelik beratı töreni

KAYSOda üyelik beratı töreni


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Sanayi Odasınun (KAYSO) yeni üyelerine törenle belgeleri verildi.
     KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, törende yaptığı konuşmada, yeni üyeleri ile hem tanışmak hem de üyelik belgelerini vermek için böyle bir toplantı düzenlediklerini belirtti.
     Kayseri-nin katma değerine sağladıkları katkılardan dolayı sanayicilere teşekkür eden Boydak, "Kayseri-de iyi ki sanayicilerimiz var, odamızın mensupları var. Baktığımız zaman Kayseri-deki istihdamın, verginin ve ihracatın en yüksek rakamlarını sizler gerçekleştiriyorsunuz. Aramıza katılan yeni üyelerimizin de iş hayatında, sanayide ve üretimde başarı ile işlerini devam ettirmelerini diliyorum. Bu konuda bize düşen bir görev olursa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız- diye konuştu.
     Boydak, üyelerin hak ve hukukunu koruma adına gayretle çalıştıklarını ifade etti.
     Oda Meclis Başkanı Nureddin Okandan ise üyelerine en iyi hizmeti sunabilmek adına hep birlikte gayret gösterdiklerini belirterek, Oda olarak sürdürülebilir büyüme konusunda sizlere yol gösterici faaliyetlerde bulunmaya gayret ediyoruz. Bunun yanı sıra sizlerin de sürdürülebilir karlılığımızı, ihracatımızı ve istihdamımızı sağlama adına gayretli olmanız gerekir. Siz bunları yaparken bizim de size destek olmamız gerekir- dedi.
     Konuşmaların ardından 62 yeni üyeye beratları verildi.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber KAYSOda üyelik beratı töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER