Kaza yerinde görev yapan polislere otomobilin

Kaza yerinde görev yapan polislere otomobilin çarpması -Şehit polis memuru Mustafa Altan için Adıyamanda tören düzenlendi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda kaza yerinde görev yapan polislere, başka bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan polis memuru Mustafa Altan (40) için Adıyaman Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.
     Şehit polis memuru Mustafa Altanın cenazesi, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi.
     Cenazesinin getirilişi sırasında şehidin yakınları ve meslektaşları göz yaşlarına hakim olamadı.
     Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehidin öz geçmişi okundu.
     İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının her zaman ve her yerde cansiparane şekilde görevini sürdürdüğünü belirtti.
     Kazada 2 polis memurunun yaralandığını ifade eden Bilici, şunları kaydetti:
     Maalesef görevimiz gereği zaman zaman böylesi olaylarla karşılaşmaktayız. Çok üzüntülüyüz. Şehit olan personelimiz Mustafa Altana Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. O her zaman aramızda olacak. Ailesi de Onun bir emaneti olarak emniyet teşkilatı ailesi içerisinde varlığını sürdürecektir.
     Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçünün dua okumasının ardından, evli 3 çocuk babası şehit polis memuru Altanın cenazesi, memleketi Gaziantepin Nurdağı ilçesine götürüldü.
     Törene, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, daire müdürleri, emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı.
     Adıyaman-Çelikhan karayolunun Pirin mevkisinde kaza yerinde görev yapan polislere, Mahmut Ç. yönetimindeki 02 HA 996 plakalı otomobil çarpmış, kazada yaralanan polis memuru Mustafa Altan kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Aynı kazada 3ü polis 5 kişi de yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Kaza yerinde görev yapan polislere otomobilin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER