KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal:

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal: -Karabük Üniversitesi olarak öğrencilerimize yenilikçi ve yaratıcı olmayı yani inovasyonu temel hedef olarak koyuyoruz


KARABÜK (A.A) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Üniversite olarak öğrencilerimize yenilikçi ve yaratıcı olmayı yani inovasyonu temel hedef olarak koyuyoruz dedi.
     Rektör Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir bankanın Geleneksel Akıl-Fikir Yarışmasının Öğrenci-Yeni Mezun kategorisinde 10 finalist arasında yer alan öğrencileri Ece Ülkerin üçüncü, Canmert Çelikerin de dördüncü olduğunu söyledi.
     Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Prof. Dr. Uysal, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimizin elde etmiş olduğu başarıdan dolayı gurur duyduk. Karabük Üniversitesi olarak öğrencilerimize yenilikçi ve yaratıcı olmayı yani inovasyonu temel hedef olarak koyuyoruz. Akademik yıl içerisinde de eğitim ve seminerler düzenleyerek bu konuyu sürekli gündemde tutuyoruz. Bilindiği gibi KBÜ öğrenci inisiyatifinin önde tutulduğu bir üniversitedir. Bu bağlamda ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak gençlerimize yenilikçi fikirlerini gerçekleştirmek için elimizden gelen desteği vermekteyiz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER