KBÜ Rektörü Uysal:

KBÜ Rektörü Uysal: -Türkiyenin her yerinden üniversitemiz fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına 2012- 2013 akademik yılında 7 bin 048 öğrenci kaydoldu


KARABÜK (A.A) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Türkiyenin her yerinden üniversitemiz fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına 2012- 2013 akademik yılında 7 bin 048 öğrenci kaydoldu dedi.
     Uysal, yaptığı açıklamada, kayıt işlemlerini sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını ve üniversitesini kazanan öğrencilerin yüzde 90.8inin kayıt yaptırdığını, bu oranın çok iyi olduğunu söyledi.
     Yeni akademik yılına 17 eylülde başlayacaklarını anlatan Uysal, Kayıt işlemleri esnasında görevli arkadaşlarımız profesyonel bir şekilde hizmet verdiler. Böylelikle sorunsuz olarak kayıtlarımızı tamamladık. Türkiyenin her yerinden üniversitemiz fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına 2012- 2013 akademik yılında 7 bin 048 öğrenci kaydoldu. Boş kalan kontenjanlarımız ve yine ilk defa öğrenci alacağımız bölümlerimiz de ek yerleştirme ile dolacaktır. Karabük Üniversitesi ailesi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bugün Karabük Üniversitesi 578 akademik personeli, 337 idari personeli ve aramıza yeni katılan öğrencilerimiz ile beraber 23 bini aşan öğrenci sayısı ile çok geniş bir aile oldu diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber KBÜ Rektörü Uysal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER