Kebandan kısa kısa

Kebandan kısa kısa -Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için mevlit okutuldu


ELAZIĞ (A.A) - Keban ilçesinde, BBPnin kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu için mevlit okutuldu.
     Kahramanmaraşta 25 Mart 2009da helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi için tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisinde Alperen Ocakları Elazığ İl Başkanlığınca mevlit programı düzenlendi.
     Cami imamı Vahit Şahin ve Fırat Camisi İmamı Savaş Turan tarafından mevlit okundu. Mevlit programına vatandaşlar ilgi gösterdi.
     Alperen Ocakları İl Başkanı İlhan Dinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yazıcıoğlunu vefatının 4. yılında dualarla andıklarını söyledi.
     Dinç, Genel başkanımızın yokluğu bizleri derinden üzmektedir. Fakat BBP camiası olarak onun yokluğunu hissettirmemek açısından parti genel merkezimiz ve teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışmaktayız. Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarına Allahtan rahmet diliyorum dedi.
    
     -Keban Taşıyıcılar Kooperatifinde kongre-
    
     Keban Taşıyıcılar Kooperatifinin olağan kongresi yapıldı.
     Kooperatif binasında yapılan kongrede, seçime tek listeyle gidildi. Ramazan İlter, kullanılan 24 oyu alarak yeniden başkan seçildi. İlterin yönetim kurulunda Zülfü Aslan ve Hayrettin Albayrak yer aldı.
     İlter, seçimin ardından üyelere hitaben yaptığı konuşmada, D 4 yetki belgesi alımında yaşadıkları zorlukları Vali Muammer Erol ve Emniyet Müdürü Ayhan Buranın destekleriyle aştıklarını belirtti.
     Desteklerinden dolayı Erol ve Burana teşekkür eden İlter, Onların katkılarıyla belgelerimizi 2013 yılı gelmeden tamamladık ve büyük bir cezadan kurtulduk. Yıl içerisinde ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız siz değerli üyelere hizmetlerini hiç aksatmadan ve bazı zorluklara rağmen hizmet ettik. Bundan sonraki çalışmalarımızda da yeni yönetim olarak bizler hizmetimizi eksiksiz olarak yerine getireceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kebandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER