Kelkitte kursiyerlere belgeleri verildi

Kelkitte kursiyerlere belgeleri verildi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Kelkit Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı işbirliğiyle açılan iş makineleri yükleyici kazıyıcı ve arı yetiştiriciliği kurslarını tamamlayan kursiyerlere belgeleri, düzenlenen törenle verildi.
     Törene, Kaymakam Ozan Gazel, Belediye Başkanı Muammer Duran, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mihrali Can, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüsamettin Meral, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Nas ve diğer davetliler katıldı.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürü Can, yaptığı konuşmada, ilçede ihtiyaç duyulan iş makineleri operatörlüğüne eleman yetiştirmek, istihdam sağlamak amacıyla açılan iş makineleri yükleyici kazıyıcı kursunun 72 saat sürdüğünü, kursa 21 kişinin katıldığını belirtti.
     Arı yetiştiriciliği kursunun ise 34 kursiyerler 80 saat sürdüğünü ifade eden Can, kurslara katkı sunan Kaymakam Gazel ve Belediye Başkanı Durana teşekkür etti.
     İhtiyaç duyulan her alanda eğitim faaliyetlerinin sürdürüldüğünü kaydeden Can, 1 Eylülden itibaren açtıkları kurslara katılanların sayısının bin 948e ulaştığını bildirdi.
    
     Muhabir: Ertuğrul Demir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Kelkitte kursiyerlere belgeleri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER