Kepek çuvalları arasında 250 bin paket

Kepek çuvalları arasında 250 bin paket kaçak sigara ele geçirildi -Erzincan Emniyet Müdürü Elaman: Bu konuda mücadelemiz devam edecek. Elimizden geldiği kadar uygulamalarımızı arttırıyoruz


ERZİNCAN (A.A) - Erzincanda bir kamyonda kepek çuvalları arasında 250 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
     Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M.K. idaresindeki kamyonu takibe aldı. Erzurum-Erzincan Karayolundaki uygulama noktasında kamyonu durduran ekipler, yaptıkları aramada, kepek çuvalları arasına gizlenen koliler içerisinde 250 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Kaçak sigaralar, Erzincan Emniyet Müdürlüğü deposuna taşındı.
     İl Emniyet Müdürü Mustafa Elaman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Arkadaşlarımızın çalışması neticesinde yaklaşık 250 bin paket civarında sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan kamyon şoförü M.K, adli mercilere sevk edildi. Kaçakçılıkla mücadelemiz devam ediyor. Daha önce de bilindiği gibi sigara yakalamıştık, bunlar devletimize bayağı bir vergi kaybına sebep oluyordu. Bu konuda mücadelemiz devam edecek. Elimizden geldiği kadar uygulamalarımızı arttırıyoruz. Bu konuda Erzincan olarak Türkiye çapında ilk 15 ilin arasında bulunuyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Barış Yalçınkaya
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kepek çuvalları arasında 250 bin paket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER