Kepezde Ramazan etkinlikleri

Kepezde Ramazan etkinlikleri -Etkinlikler kapsamında Fatih Kısaparmak konser verdi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği sanatçısı Fatih Kısaparmak, konser verdi.
     Kepez Belediyesinin geleneksel Ramazan etkinliğinin bu haftaki konuğu Çağdaş Ozan, Bay Kilim ve Türkü Baba olarak da tanınan Fatih Kısaparmak oldu. 200den fazla besteye imza atan Türk Halk Müziğinin güçlü ismi, konserde ünlü türkülerini seslendirdi.
     Konser sonunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılımımdan dolayı Fatih Kısaparmaka çiçek sundu ve teşekkür etti. Başkan Tütüncü, 4 yıldan beri düzenledikleri Ramazan etkinliğinde, Türkiyenin birbirinden değerli sanatçılarını Kepezlilerle buluşturduklarını söyledi.
     Kendisinin de çok sevdiği Fatih Kısaparmakın, Türk Halk Müziğinin efsane isimlerinden birisi olduğunun altını çizen Tütüncü, ünlü sanatçıyla ilgili bir hatırasını anlattı.
     Bodrumda değil, gidilmeyen yerlerde konser verdiğini belirten Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Fatih Kısaparmak da Kepezde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
     Hakan Tütüncünün Türkiyenin en genç belediye başkanı olduğunu anımsatan Kısaparmak, Sayın Tütüncü, aynı zamanda Türkiyenin en yakışıklı belediye başkanı diye konuştu.
     Kepez Belediyesi Ramazan etkinliğinde 11 Ağustos Cumartesi günü Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray Hafiftaş da konser verecek.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde Ramazan etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER