Kepezde taziye evi hizmete girecek

Kepezde taziye evi hizmete girecek


ANTALYA (A.A) - Dargeçit ve Çevre Köyleri Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (DAÇEK) Yönetim Kurulu üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüye nezaket ziyaretinde bulundu.
     Geçtiğimiz günlerde Antalyada yaşayan Mardin Dargeçitli vatandaşlar tarafından kurulan Dargeçit ve Çevre Köyleri Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferhan Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, açılış törenlerine katılarak kendilerini yalnız bırakmayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüyü makamında ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hakan Tütüncü, Antalyada yaşayan hemşehri derneklerinin her zaman yanlarında olduklarını, aynı toprak üzerinde, aynı sınırlar içinde yaşayan insanlar olarak herkesin kardeş olduğunu söyledi.
     Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşların taziyelerini kabul edebilecekleri Taziye Evinin birkaç hafta içerisinde Güneş Mahallesinde hizmete gireceğini belirten Tütüncü, ayrıca Gazi Mahallesinde yer alan ve 4-5 mahalleye hizmet verecek olan Osman Gazi Semt Konağını da çok kısa bir süre içinde açacaklarını bildirdi.
     DAÇEK Başkanı Ferhan Kılıç da amaçlarının Doğu ve Güneydoğu kültürü ile Antalya arasında köprü oluşturmak olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde taziye evi hizmete girecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER