Kepez Belediye Başkanı, Gençlik Meclisi toplantısına

Kepez Belediye Başkanı, Gençlik Meclisi toplantısına katıldı


ANTALYA (A.A) - Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisinin Uluslararası Antalya Üniversitesinde gerçekleştirdiği danışma kurulu toplantısı yapıldı.
     Toplantıya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Kent Konseyi Başkanı Bekir Bülent Özsoy, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe, JCI Türkiye Başkan Yardımcısı Sevgi Kunut, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.
     Danışma Kurulu Toplantısında, Antalya ve Kepez için gençlik alanında ne yapılabilir, hangi projeler yürütülebilir, il ve ilçenin ileri gelenleri bu çalışmalara nasıl katkı yapabilir gibi sorulara cevap arandı.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyada merkez ilçeler seviyesinde Kent Konseyini ilk kuran idarenin Kepez Belediyesi olduğunu söyledi. Kent konseylerinin kurucu başkanlarının belediye başkanlarından seçilmesini doğru bulmadıklarını kaydeden Tütüncü, Biz Kent Konseyinin kurucu başkanlığını, belediye başkanının yapmasının doğru olmadığını düşündük. Kepez Kent Konseyinin, bir danışma meclisi olmasını, katılımcılığı sağlamayı amaçlayan, halkın beklentilerini idaremize aktarmayı hedefleyen bir kurum olmasını arzuladık. Bu sayede daha şeffaf ve farlı fikirlerin ortaya çıkmasını arzuladık dedi.
     Toplantının sonunda katılımcılar, Uluslararası Antalya Üniversitesini gezdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı, Gençlik Meclisi toplantısına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER