Keşan Belediye Başkanı Özcanı ziyaret etti

Keşan Belediye Başkanı Özcanı ziyaret etti


EDİRNE (A.A) - Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sadun İrcan ve yönetim kurulu üyeleri, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcanı makamında ziyaret etti.
     Başkan Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada, spor kulüplerinin altyapıya daha fazla önem vermeleri gerektiğini belirtti.
     Keşan Gençlik ve Spor Kulübünün ulaşım ve bir çok giderinin belediye bütçesinden karşılandığını ifade eden Özcan, şunları söyledi:
     Keşan Gençlik ve Spor Kulübüne de altyapıya yönelmeye davet ediyorum. Belediye olarak Keşanspor, Anafartalarspor ve Keşan Gençlik Kulüpleri tamamen belediyemizin sırtında. Keşan Gençlik ve Spor Kulübümüz 2.Ligde mücadele eden bir takımdı. Takımın bir çok gideri, belediyemiz bütçesinden karşılanmaktaydı. Keşan gençlik ve Spor Kulübünün de altyapıya eğilmesini ve kendi sporcularımızla ligde mücadele etmesi gerekir. Tabi ki 2-3 transfer olabilir ama 12 sporcunun 10unun dışarıdan olması ve geri kalan 2-3 tanesinin Keşanlı olması hiç de hoş bir olay değil. Umarım takımlarımız bundan sonra her zaman altyapıya önem verirler.
     Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İrcan da takımda yeni bir yapılanmaya gidildiğini, altyapıya daha fazla önem vereceklerini belirtti.
     (DEM-MŞ-MRT)
<< Önceki Haber Keşan Belediye Başkanı Özcanı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER