Kick boks

Kick boks -Minik, Yıldızlar ve Gençler 23 Nisan Kupası Ankara Müsabakaları yapıldı


ANKARA (A.A) - Minik, Yıldızlar ve Gençler Kick Boks 23 Nisan Kupası Ankara Müsabakaları yapıldı.
     Ankara Kick Boks İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan Minik, Yıldızlar ve Gençler 23 Nisan Kupası Mamak Spor Salonunda yapıldı. Ankaranın yanı sıra Konya, Eskişehir ve Kırıkkale illerinden toplamda 620 sporcunun katıldığı kupa maçında semi ve light contact müsabakaları gerçekleşti.
     Kick Boks Ankara İl Temsilcisi Ahmet Fidan, AA muhabirine yaptığı açıklamada katılımın geçen yapılan kupa maçlarına göre daha fazla olduğunu belirtti.
     Fidan, şöyle konuştu:
     Ankaranın yanı sıra diğer illerin gelmesiyle katılım fazla oldu. Bu nedenle 3 raund olarak yapılan kick boks maçlarını bir raunda indirdik. 23 Nisan kapsamında yapılan kupa maçında semi contactta Pozitif Spor Kulübü birinci, Dosan 3 Spor Kulübü ikinci ve Afacan Spor Kulübü de üçüncü oldu. Light Contactta ise yine Pozitif Spor Kulübü birinci, Hedef Spor Kulübü ikinci ve Can Karakuşak Spor Kulübü üçüncülük elde etti. Müsabakada toplamda 65 altın ve gümüş 130 da bronz madalya dağıtıldı.
     Gençler, Büyükler Kick Boks Ankara İl Seçmeleri 2-5 Mayıs tarihleri arasında Sincan Spor Salonunda yapılacağını söyleyen Fidan, Müsabakalar, light contact, low kick, K-1 rules branşlarında yapılacak. İl seçmesinde dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonasına gitmeyi hak kazanacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER