Kick boks: WAKO Avrupa Şampiyonası

Kick boks: WAKO Avrupa Şampiyonası -K1 erkekler 60 kiloda Murat Antepli ve Low kick erkekler 63,5 kiloda Beytullah Bektaşoğlu yarı finale yükseldi -K1 erkekler 86 kiloda ise Necayi Çelik, şampiyonaya veda etti (Fotoğraflı-Görüntü


ANKARA (A.A) - Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği (WAKO ) Avrupa Kick Boks Şampiyonasında K1 erkekler 60 kiloda Murat Antepli ve Low kick erkekler 63,5 kiloda Beytullah Bektaşoğlu yarı finale yükseldi.
     Ankara Spor Salonunda yapılan karşılaşmalarda, K1 (Tam temas) erkekler 60 kiloda ringe çıkan Murat Antepli, çekişmeli geçen çeyrek final maçında Macar Antoine Habashı müsabakanın bitmesine 10 saniye kala aldığı puanla 2-1 mağlup etti ve yarı finale adını yazdırdı.
     Low Kick (Alçak vuruş) erkekler 63,5 kilo çeyrek final mücadelesinde Beytullah Bektaşoğlu, Karadağlı Remizja Dacic ile 1-1 berabere kaldı. Hakemler, daha aktif dövüştüğü gerekçesiyle mili sporcuyu 2-1 galip ilan etti ve Beytullah Bektaşoğlu da yarı finale çıktı.
     K1 erkekler 86 kiloda ringe çıkan Necayi Çelik ise çeyrek final müsabakasında Rus rakibi Süleyman Magomedovaya ilk rauntta teknik nakavtla yenilerek şampiyonaya veda etti.
    
     -Low kick-
    
     Low kick rakibin bacaklarına tekme atılması kurallar dahilinde olan kick boks müsabakalarından birisidir.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kick boks: WAKO Avrupa Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER