Kick boksçular Dilovası Belediyesini ziyaret etti

Kick boksçular Dilovası Belediyesini ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - Dilovası Belediyesi spor okulu kickboks sporcuları, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yamanı ziyaret etti.
     Kick boks dalında 21-23 Aralık 2012 tarihleri arasında Aksarayda düzenlenen Türkiye Minikler ve Yıldızlar Ferdi Kick Boks Şampiyonasına katılan Eyüpcan Yerlikaya ile Yusuf Orhan, Hazal Vural, Kasım Orhan ve Cihat Orhan, antrenörleri Hasan Yıldız Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yamanı ziyaret etti.
     Yaman, belediyenin spor okulunda uzak doğu sporlarına ait branşların bir çoğu öğretildiğini ifade ederek 120 öğrencimiz çeşitli dallarda spor yapma imkanı buluyorlar. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yine Antalyadaki müsabakalarda şampiyonluk dereceleri elde etmişler ve bu güzel geleneği devam ettiren Eyüpcan Yerlikaya kardeşimize teşekkür ediyoruz dedi.
     Amaçlarının gençlerin ve çocukların spor yapmalarını teşvik etmek olduğunu belirten Yaman, Gayretli çalışmaların bugün neticesini şampiyonada madalyalar alarak görmekteyiz. Hedefimiz, gençlerimiz ve yavrularımıza daha iyi imkanlar sunarak onların şampiyonlarda ilçemizi en iyi bir şekilde temsil etmelerini sağlamak olacaktır. Şampiyonaya katılan bu beş yavrumuzun gözlerinden öpüyorum dedi.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kick boksçular Dilovası Belediyesini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER