Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı

Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Öztürk: -Kurban Bayramında 100 bin hisse ile 300 bin aileye ulaşacağız -Sanatçılarımız, siyasetçilerimiz, iş adamlarımız kurban kesim programlarına katılacak, et dağıtım noktalarında ailelerimizle


KAYSERİ (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Ünal Öztürk, Kurban Bayramında 100 bin hisse ile 300 bin aileye ulaşacaklarını söyledi.
     Öztürk, Kayseride düzenlenen bağışçılara plaket takdim töreninde yaptığı konuşmada, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramında yurt içi ve yurt dışında çok sayıda aileye ulaşacaklarını belirtti.
     Türkiye genelinde bayram öncesi ihtiyaç sahibi aileler için yardım kampanyaları başlattıklarını ifade eden Öztürk, bayramda kardeşlik köprülerini güçlendirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.
     Geçen yıl kesilen kurbanlarla 240 bin aileye ulaştıklarını anımsatan Öztürk, şöyle konuştu:
     Bu Kurban Bayramında 100 bin hisse ile 300 bin aileye ulaşacağız. Bayramın ilk günü evlere et girmesini hedefliyoruz. Batıdan doğuya kardeşlik köprüleri kurmak için sanatçılarımız, siyasetçilerimiz, iş adamlarımız kurban kesim programlarına katılacak. Et dağıtım noktalarında ailelerimizle bir araya gelecekler. Kayserinin önemli simalarından Türkiyenin tanıdığı iş adamlarımızdan Sayın Hacı Boydak, bayramın ilk ve ikinci günü Güneydoğuda olacak. Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek et dağıtımlarına iştirak edecek. Bakanlarımız, milletvekillerimiz, sanatçılarımız, tanınmış iş adamlarımız dağıtımlar konusunda gönüllülerimize yardım edecekler. Bizim için bundan sevindirici ne olabilir-
     Derneğin Somalideki yardımlarına da değinen Öztürk, Somalide insanlarımıza günlük sıcak yemek veriyoruz. Hayırseverlerimiz sayesinde su kuyuları açıyoruz. Ayrıca Somali halkına sağlık hizmeti sunuyoruz. İki insani yardım gemisi Somaliye gönderildi. 500 öğrenci eğitim almaları için Türkiyeye getirildi. Misafir öğrenciler, Somaliye döndüklerinde ülkelerinin geleceğini inşa etme adına önemli görevler üstlenecek dedi.
     Somalinin Ankara Büyükelçisi Mursel Sheikh Abdurahman da, yardımları için Türkiyeye minnettar olduklarını ifade ederek, Somalideki halkımıza 2011den bu yana Türkiyenin yardımları devam ediyor. Yaptığınız iyilikler unutulmayacak dedi.
     Konuşmaların ardından derneğe bağışta bulunan hayırseverlere plaket verildi.
    
     Muhabir: Doğan Koca / Sercan Küçükşahin / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER