Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi Ramazan ayına hazır


KONYA (A.A) - Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin Konya Şubesi Ramazan ayında Yemende 10 bin aileye ulaşmayı hedefliyor.
     Derneğin Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Ramazanın başından itibaren Konyalı gönüllü ve hayırseverlerin de katılımıyla gıda paketi dağıtımına başlanacağını belirtti.
     Konyadaki hedeflerinin 6 bin paket kumanya dağıtmak ve bin aileye ulaşmak olduğunu söyleyen Aşçı, Yardımların, sadece Konya Karaman ve Aksarayla sınırlı olmayacağını hatırlattı.
     Aşçı, iç karışıkların hüküm sürdüğü Yemende de yardım paketlerinin dağıtımının Ramazanın ilk gününden itibaren başlatılacağının altını çizdi.
     Konya Şubesinin Yemendeki hedefinin 10 bin aileye uluşmak olduğunu ifade eden Aşçı, Bu yardımlar neticesinde ciddi sıkıntıları olan Yemen halkının da bir nebze olsun rahatlamalarını sağlayacağımızı ümit ediyoruz diye konuştu.
     Bu yılki yurtdışı hedeflerinin 70 ülkede yüzbinlere ulaşmak olduğunu anlatan Aşcı, Türkiyede 90 bin kumanya dağıtacaklarını bunu yanı sıra iftar çadırlarının da kurulacağını dile getirdi.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER