Kipanın 179uncusu mağazası Kütahyada açıldı

Kipanın 179uncusu mağazası Kütahyada açıldı


KÜTAHYA (A.A) - Kipanın Orta Avrupa ile aynı anda Türkiyede uygulamaya başladığı hipermarket formatlı mağazalardan 179uncusu, Sera Kütahya Alışveriş Merkezinde (AVM) hizmete girdi.
     Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi AŞde yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye genelinde bulunduğu yerdeki müşterilerin ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı formatlarda perakendecilik hizmeti sunan Kipa, Kütahyanın en büyük hipermarketini açtı.
     Ekstra formatıyla 6 bin 200 metrekarede 30 binden fazla ürün seçeneği sunan Kipa Extrada 140 kişiye istihdam sağlandı.
     Kentin en büyük AVMsi olarak hizmete giren Sera AVMde kurulan Kipa Extra çevre dostu uygulamalarıyla da dikkati çekiyor. Türkiyede ilk kez uygulanan karbondioksitli endüstriyel soğutma sistemi, mağazada karbon salınımını yüzde 15 oranında azaltıyor.
     Kipa Extra Bölge Direktörü Murat Etçi, Kipa olarak Türkiyenin dört bir yanında hizmet verdikleri mağazalarda ürünlerinin kalitesini, uluslararası standartlarda hijyeni ve avantajlı etiketleri her zaman en ön planda tuttuklarını bildirdi.
     Bunları yaparken sorumlu şirket olmaktan hiçbir zaman ödün vermemeye dikkat ettiklerini belirten Etçi, 24 adet çevre dostu mağazamız var. Kütahya mağazamızda ise perakendecilik alanında Türkiyede bir ilke imza atarak karbondioksitli endüstriyel soğutma sistemi uygulamasıyla karbon salınımını yüzde 15 oranında düşürmeyi sağladık. Bu uygulamayı ilk kez Kütahyalılar ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kipanın 179uncusu mağazası Kütahyada açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER