Kırıkkalede ilköğretim okulu öğrencisi Keskin, Yıldızlar

Kırıkkalede ilköğretim okulu öğrencisi Keskin, Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonasında 8. oldu


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalede ilköğretim okulu öğrencisi Yasemin Keskinin, Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonasında 8. olduğu bildirildi.
     İstiklal Ortaokulu 8-E sınıfı öğrencisi Yasemin Keskin, kopartmada 68 kilogram ve silkmede ise 85 kilogram toplamda 153 kilogram kaldırıp Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonasında Avrupa 7. ve Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonasında ise dünya 8. oldu.
     Keskinin antrenörü Hayrettin Kurnaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keskinin, yaptıkları sistemli çalışmalarla milli takım kampındaki yoğun tempodan sonra katıldığı Romanyada düzenlenen yıldızlar Avrupa Şampiyonası ile Slovakyada düzenlenen Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonasında derece yaparak göz doldurduğunu kaydetti.
     Yasemin Keskinden böyle bir başarıyı beklediklerini ifade eden Kurnaz, şöyle konuştu:
     İlk defa katıldığı dünya kategorisinde elde ettiği başarı gerçekten çok çalışmanın ürünü olup gelecek vaat etmektedir kendisinden gelecekteki müsabakalarda madalyalar alacağına inanıyorum. Öğrencimiz, Türkiyede iki yıldır birincilik alarak Kırıkkalenin ve okulumuzun gururu olmuştur.
     Dünya klasmanında ilk 8e giren Yasemin Keskin ile İstiklal ilköğretim Okulu Müdürü Ömer Ülker, Kırıkkale Valisi Ali Kolatı ile İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okuru ziyaret etti.
    
     Muhabir: Ahmet Yaman
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede ilköğretim okulu öğrencisi Keskin, Yıldızlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER