Kırıkkale Belediyesinden kent estetiğine katkı

Kırıkkale Belediyesinden kent estetiğine katkı -Nokta Parkı ile Terminal Parkının etrafı üzerinde let lambalar bulunan kent estetik dubaları ile çevrilip güzel bir görünüme kavuşturuldu


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Nokta Parkı ile Terminal Parkının etrafı üzerinde let lambalar bulunan kent estetik dubaları ile çevrilip güzel bir görünüme kavuşturuldu.
     Kırıkkale Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2012 yılında park ve bahçelere yaklaşık 50 bin ağaç fidanının dikimi yapılırken, orta refüjlere ve yeşil alanlara 100 bin çiçeğin ekimi yapılarak, kentin daha yeşil bir görünüme kavuşması sağlandığı kaydedildi.
     Kent içerisindeki parklarda da çeşitli düzenlemeler yapılarak, halkın daha temiz, modern ve kent estetiğinin mükemmel olduğu alanlar yaratıldığı ifade edilen açıklamada şu görüşlere yer verildi:
     Parklar içerisindeki havuzlar ışıklandırılırken, Nokta Parkı ile Terminal Parkının etrafı üzerinde let lambalar bulunan kent estetik dubaları ile çevrilerek güzel bir görünüme kavuşturuldu. Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Bulvarı üzerindeki parkların yanı sıra ana cadde ve sokaklardaki ağaçları budayıp ve ilaçlayarak kışa hazır hale getirdi. Çallıöz köprüsü üzerinde yeşil alan oluşturularak buranın aydınlatılması yapıldı ve ağaçlandırıldı. Bunun yanı sıra çim ekimi ve mevsimlik süs bitkileri dikildi. Alana bin adet gül dikimi yapılarak kent halkının hizmetine sunuldu. Kent halkından aldığımız destek bizlerin daha iyiye ve güzele yönlenmemiz için motive kaynağı oluşturmakta. Halkımızın daha yeşil, daha modern ve daha güzel bir Kırıkkalede yaşaması bizim en önemli hedeflerimiz arasında yer almaktadırdenildi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Belediyesinden kent estetiğine katkı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER