Kırıkkale Valisi Kolatın Keskin ziyareti

Kırıkkale Valisi Kolatın Keskin ziyareti -Kırıkkale Valisi Kolat: -YGS sınavında geçen yıl 45inci sıradayken, bu yıl 25inci sıraya yükseldik


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) Kırıkkalenin Türkiye genelinde 45inci sıradan, 25inci sıraya yükseldiğini söyledi.
     Vali Kolat, Keskin Meslek Yüksek Okulunu ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırıkkalenin sınavlarda iyi bir noktaya geldiğini, ancak bununla yetinilmeyeceğini belirterek, bu başarıyı daha da yukarılara çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.
     Keskinde bulunan yeraltı şehrini çok önemsediklerini ifade eden Vali Kolat, şunları söyledi:
     Yeraltı şehri ile ilgili çalışmaları takip edeceğiz. Burası Keskin için önemli bir çalışma. Turizme açılma çalışmaları da hızla devam ediyor. Keskin Meslek Yüksek Okulunda bin 200 öğrenci var. Burada da bazı sıkıntılar olmasına rağmen Keskin için önemli bir kazanım. Herkesin sahip çıkması lazım. Keskinde yapacağımız çalışmalar buradaki öğrencilerin iyi bir eğitim almaları ve sosyal etkinliklere katılmaları anlamında hem de dışarıdan gelecek insanımıza hizmet yapacak şekilde bir çalışma olacak.
    
     Muhabir: Fatih Gökmen
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kırıkkale Valisi Kolatın Keskin ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER