Kırklarelide girişimcilik kursu sertifika töreni

Kırklarelide girişimcilik kursu sertifika töreni


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Ticaret Borsası (KTB) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığınca (KOSGEB) açılan girişimcilik kursunu başarı ile bitiren 26 kursiyere belgeleri düzenlenen törenle verildi.
     Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, KTBde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, devlet ve hükümetin iş yeri açan girişimcileri desteklediğini söyledi.
     Herkesin devlet kurumlarında iş bulmasının imkansız olduğunu belirten Yaman, bazı vatandaşların da kendi iş yerlerini açmaları gerektiğini ifade etti.
     KTB Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel de girişimciliğe çok önem verdiklerini kaydetti.
     Türkiyede her yıl 700 bin kişinin istihdama katıldığına dikkati çeken Altıntel, "Bu çok önemli bir rakam. Bu rakamı üst seviyelere çıkartmak için girişimciliğe önem vermemiz gerekiyor. Özellikle kadınların daha aktif olmalarını istiyoruz" dedi.
     Konuşmaların ardından, Vali Yaman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Lütfi Mor, İl Emniyet Müdür Vekili Suat Hakkı Dolay, Altıntel, İŞ-KUR Müdürü Hasan Aksoy, Kırklareli KOSGEB Müdürü Tarık Altuntaş, kursiyerlere belgelerini takdim etti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Kırklarelide girişimcilik kursu sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER