Kırklarelideki sağanak

Kırklarelideki sağanak -Lüleburgazda dere sularının yükselmesi nedeniyle köprüde mahsur kalan baba ve oğlu, iş makinesiyle kurtarıldı


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklarelinin Lüleburgaz ilçesinde dere sularının yükselmesi nedeniyle köprüde mahsur kalan baba ve oğlu, iş makinesiyle kurtarıldı.
     Kırklareli ve ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle Lüleburgazdaki Karaağaç Deresinin suları yükselerek, dere yatağının daraldığı bölgede Karaağaç Köprüsü üzerinden akmaya başladı.
     Bu sırada köprüden geçmeye çalışan çoban Kerim Alemdar ve oğlu Mehmet Alemdar, köprü üzerinde mahsur kaldı.
     Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen Kırklareli Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, baba ve oğlunu iş makinesiyle kurtardı.
     AA muhabirine açıklama yapan, Kerim Alemdar hayvanlarına bakmak için oğluyla köprünün diğer tarafına geçmek istediklerini söyledi. Yağmurun aniden bastırmasıyla suların yükseldiğini anlatan Alemdar, Ekipler kısa sürede gelerek, bizi kurtardı. Allah devletimizden razı olsun dedi.
     Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ile Kırklareli Afet ve Acil Durum Müdürü Ertuğrul Atasoy da bölgede incelemelerde bulundu.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Kırklarelideki sağanak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER