Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Eğitim-Sen MYK üyesi Korkut: -Eğitim ve çalışma hayatında yaşanan gelişmelere sesiz ve tepkisiz kalmayacağız


KIRKLARELİ (A.A) - Eğitim-Sen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Betül Korkut, Eğitim ve çalışma hayatında yaşanan gelişmelere sesiz ve tepkisiz kalmayacağız dedi.
     Korkut, Eğitim-Sen Kırklareli Şubesinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, eğitimde yaşanan ticaretleşmeyle mücadele edeceklerini söyledi.
     Baskı ve engellemelere karşı dik duracaklarını ifade eden Korkut, eğitim ve çalışma hayatında yaşanan gelişmelere sesiz ve tepkisiz kalmayacaklarını kaydetti.
    
     -Av sezonu sona erdi-
    
     Kırklarelide av sezonu sona erdi.
     Kırklareli Orman ve Su İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Merkez Av Komisyonunun 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanununa göre av sezonunun sona erdiği bildirildi.
     Açıklamada, mart ve ağustos ayları arasında üreme döneminin yaban hayatının geleceği açısından çok önemli olması dolayısıyla bu dönemde avlanılmaması ve yaban hayvanlarının rahatsız edilmemesi kaydedildi.
    
     -Sınır Ötesi Kadın Ağı projesi-
    
     Lüleburgaz İş Adamları Derneğince (LİAD) hazırlanan Sınır Ötesi Kadın Ağı projesi tanıtıldı.
     LİAD Başkanı Cengiz Konca, dernek binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Avrupa Birliği Sınır Ötesi İş Birliği Protokolü kapsamında Sınır Ötesi Kadın Ağı projesi hazırladıklarını söyledi.
     Konca, projenin amacının kadınların sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER