Kırşehire modern bir park kazandırılıyor

Kırşehire modern bir park kazandırılıyor -İkizdere Kent Parkının inşaat çalışmaları başladı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İkizdere Kent Parkı Projesi için çalışmaların başladığını bildirdi.
     Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehirin en önemli projelerinden biri olan İkizarası Kent Parkının, Kılıçözü mevkisinde bulunan toplam 117 bin metrekare alana yapılacağını ifade etti.
     Parkın inşaat çalışmalarının başladığını belirten Bahçeci, müteahhit firmaya yer teslimi yapılması ile birlikte, şantiye kurulumu, temizlik, tesviye ve harita alımlarının devam etiğini dile getirdi.
     Bahçeci, Hizmet için göreve başladığımız günden itibaren planladığımız projelerimizi hayata geçirerek özveri ile çalıştık. Kırşehiri, yaşayan ve her yönü ile modern bir şehir haline getirmek için projeler üretirken, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi hedefledik. İlk günden bugüne kadar aynı düşünce ile ilerledik. Kırşehirin çılgın projesi olarak başlamış olduğumuz Kent Parkı projemizi kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız dedi.
     İkizarası Kent Parkına çok önem verdiklerini vurgulayan Bahçeci, burada, açık konser alanı, açık meydanlar, seyir terasları, açık oturma ve dinlenme alanları, geniş yeşil alanlar, açık amfileri ve pergola oturma gruplarının yer alacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehire modern bir park kazandırılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER