Kız öğrencilerin dershane talebi

Kız öğrencilerin dershane talebi -Vali Celalettin Güvençi ziyaret eden bir grup kız öğrenci, mahallerinde üniversiteye hazırlık için dershane açılmasını talep etti


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvençi ziyaret eden bir grup kız öğrenci, mahallerinde üniversiteye hazırlık için dershane açılmasını talep etti.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Vali Güvençi makamında ziyaret eden Ahmet Yesevi ile Bağlarbaşı Mahallesinden gelen 12 kız öğrenci, mahallerindeki üniversiteye hazırlık dershanesinin bir süre önce kapandığını, bu nedenle eğitimlerinin yarıda kesildiğini iletti.
     Kız öğrencilerin okuma azimine sevinen Güvenç, eğitim için her türlü desteği vermeye çalıştıklarını belirtti.
     Öğrencilere bayram müjdesi veren Güvenç, Mahallelerimizde üniversite kursuna gitmek isteyen çocuklarımızı tespit edeceğiz. Hazırlayacağımız bir bütçe ile bu çocuklarımızı kursa göndereceğiz. Ayrıca ilk ve ortaokul mezunu çocuklarımızın da açık lise ile eğitimlerine devam etmelerini temenni ediyorum dedi.
     Öğrencilerden Songül Güneş ise kaliteli bir eğitim alıp kaliteli üniversitelerde okumak istediklerini, bunun için Vali Güvençin kendilerine destek olacağına inandığını söyledi.
    
     Muhabir: Yasin Dikme / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kız öğrencilerin dershane talebi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER