Kızının öldürüldüğü yere çelenk bıraktı

Kızının öldürüldüğü yere çelenk bıraktı -Manavgatta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Tengirin babası Ömer Tengir, kızının öldürüldüğü yere çelenk bıraktı


ANTALYA (A.A) - Manavgatta 8 Nisanda uğradığı pompalı tüfekli saldırıda hayatını kaybeden Şule Seçil Tengirin babası Ömer Tengir, kızının öldürüldüğü yere çelenk bıraktı.
     Olayın yaşandığı yere kızı ve kızının arkadaşının fotoğrafı bulunan ve üzerinde "unutulmayacaksınız" yazan çelenk bırakan baba Tengir, yanına da "Manavgatın turizm şehitleri evlatlarımız. Şule Seçil Tengir, Hürrem Babaoğlan. Unutmayacağız, unutturmayacağız" afişini astı.
     Tengir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşadıkları acılarının tarifsiz olduğunu belirterek, 1 ay önce iki genç kızın şehit edilerek hayattan kopartıldığını söyledi.
     Basın yayın organlarında yanlış yayınların çıktığını iddia eden Baba Tengir, "Bu yayınlar acımıza acı katmış, ailemizi ve yakınlarımızı yaralamıştır. Bu evlatlarımızın tek amacı aldıkları eğitim doğrultusunda ülke turizmine hizmet etmek ve ekmeklerini kazanmaktı. Devletimiz bu fidanlarımızı ne yazık ki defalarca şikayet etmelerine rağmen koruyamamıştır. Ülkemizde devlet taksitle silah sattığı müddetçe başka ailelerin de bu acıyı yaşayacağı aşikardır. Haberleri çarpıtarak veren basın kuruluşu hakkında yasal hakkımı kullanarak şikayetçi olacağım" dedi.
    
     -Olayın geçmişi-
    
     Manavgatta 8 Nisanda Antalya Caddesinde aracından inen Mutlu P, otel servisi bekleyen Şule Seçil Tengir ile Hürrem Babaoğlana pompalı tüfekle ateş etmiş, Tengir olay yerinde, Babaoğlan da kaldırıldığı Manavgat Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.
     Daha sonra intihar girişiminde bulunan Mutlu P. ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Manavgat Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kızının öldürüldüğü yere çelenk bıraktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER