KKTC Maliye Bakanı Tatar Malatyada

KKTC Maliye Bakanı Tatar Malatyada -Tatar: Bütün dünyanın bize yaptığı haksızlığa, ambargoya, izolasyona rağmen, biz bu büyük milletin evlatları olarak KKTCyi daha da geliştirmek ve anlatmak için her yerde her vesileyle mesajlar


MALATYA (A.A) - KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar, Bütün dünyanın bize yaptığı haksızlığa, ambargoya, izolasyona rağmen, biz bu büyük milletin evlatları olarak KKTCyi daha da geliştirmek ve anlatmak için her yerde her vesileyle mesajlarımızı veriyoruz dedi.
     Tatar, Malatyadaki temasları çerçevesinde Battalgazi Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkan Vekili Mehmet Karabay tarafından karşılanan Tatar, burada yaptığı konuşmada, ilçeye gelmeden önce 2. Ordu Komutanı Galip Mendiyi ziyaret ettiklerini belirtti.
     Şehitlere Allahtan rahmet dilediğini ifade eden Tatar, Türkiyedeki terör olayları bizleri çok üzüyor. Umarım en yakın zamanda sona erer. Türkiyemizi kimsenin bölmeye gücü yetmez. Türkiyenin ne kadar büyük mücadele içerisinde dünya liderliğine oynadığını biliyoruz diye konuştu.
     Türkiyenin daha iyi yerlere geleceğine inandıklarını dile getiren Tatar, Türk Milletinin çok çalışkan olduğunu ve KKTCnin ana vatanın desteğiyle çok mesafeler aldığını söyledi.
     Gençlerin çoğunlukta olduğu KKTCde yeni neslin verilen mücadeleleri bilmesi, yaşanılanları öğrenmesi gerektiğini ifade eden Tatar, Ülkemizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bütün dünyanın bize yaptığı haksızlığa, ambargoya, izolasyona rağmen, biz bu büyük milletin evlatları olarak KKTCyi daha da geliştirmek, anlatmak için her yerde her vesileyle mesajlarımızı veriyoruz diye konuştu.
     KKTCde Malatya günleri düzenleyeceklerini bildiren Tatar, Malatya Valisi Vasip Şahinin de bu etkinliğe katılacağını belirtti.
     Tatar, konuşmasının ardından belediyeden ayrılarak, Battalgazi ilçesindeki Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Ulu Camii ve Metin Sözen Sanat Sokağını gezdi.
     Kaymakam Asalet Karabulutu da ziyaret eden Tatar, ziyaretlerinde KKTC bayrağı ve çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan / Önder Felek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber KKTC Maliye Bakanı Tatar Malatyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER