KMÜDE 3. Engelliler Spor Şöleni yapıldı

KMÜDE 3. Engelliler Spor Şöleni yapıldı


KARAMAN (A.A) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) geleneksel hale gelen 3. Karaman Engelliler Spor Şöleni yapıldı.
     KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonunda 3 Aralık 2012 Pazartesi günü saat 10.30da başlayan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
     Şölene, Karaman Valisi Murat Koca, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, KMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemal Esengün ve Prof. Dr. Mehmet Karataş, KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpınar, Sakatlar Derneği Karaman İl Başkanı Ali Rıza Yıldırım ile idari ve akademik personelin yanı sıra çok sayıda engelli ailesi katıldı.
     Prof. Dr. Sabri Gökmen, yaptığı açılış konuşmasında, engellilerin topluma kazandırılmasında her bireye görevler düştüğünü söyleyerek, Hepimiz aslında birer engelli adayıyız. Unutmamamız gereken husus, sevginin her türlü engeli aşacağı gerçeğidir diye konuştu.
     Down Sendromlu öğrencinin İstiklal Marşımızı okumasıyla başlayan şölen, Karaman Valisi Murat Kocanın zihinsel engelli bir öğrenciyle bilek güreşi yapmasıyla devam etti.
     Şölenin sonunda engelli öğrenciler, madalyalarını Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmenden aldı.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber KMÜDE 3. Engelliler Spor Şöleni yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER