Kocaelide Gıda Denetçi kursu başladı

Kocaelide Gıda Denetçi kursu başladı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce Gıda Denetçi kursu düzenlendi.
     Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Gıda, Yem Şube Müdürlüğünce düzenlenen kursa, Kocaelinin yanı sıra Ankara, İzmir, Muğla, Bartın, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Kırklareli, Aydın, Artvin ve Nevşehirden 40 teknik elemanın katıldığı bildirildi.
     Kocaeli Eğitim, Gıda ve Yem Şube Müdürü Halide Canaylı, Mühendisler Abdurrahman Tabal ve Uğur Değer koordinatörlüğünde gerçekleştirilen kursta,kursiyerlere 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Gıda ve Yem Kanunu hakkında bilgilerin yanı sıra, Hijyen Yönetmeliği, Türk Gıda, Kodeksi, Gıda Denetimleri, Numune Alma gibi konularda uygulamalı eğitimlerin verileceği kaydedildi.
     Açıklamada, eğitim seminerlerinin Kocaeli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Mühendislerinden Abdurrahman Tabak, Seyra Avcı Baykan, M.Akif Hacıoğlu, Başak Canan Özbağ, Veteriner Hekim H.Erdal Selçuk ve Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünde görevli Ali Osman Ödek tarafından verileceği kaydedildi.
     Kocaeli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdullah Öztürk, kursun açılışına katılarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     10 gün sürmesi planlanan kursların bitiminde katılımcılara Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca gıda denetimleri yapmak üzere kontrol görevlisi kartları verileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide Gıda Denetçi kursu başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER