Kocaelide anne ve 3 çocuğunun evinde

Kocaelide anne ve 3 çocuğunun evinde ölü bulunması -Eşi tarafından öldürülen kadın ve 3 çocuğunun cenazeleri Kandırada toprağa verildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide eşi tarafından öldürülen kadın ile 3 çocuğunun cenazeleri, Kandıradaki köylerinde toprağa verildi.
     İzmitteki evlerinde ölü bulunan Aysel G. ile çocukları 6 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem ve 1 aylık Aysima Gnin cenazeleri, İstanbul Adli Tıp Kurumundan alındıktan sonra İzmit Asri Mezarlık morguna getirildi.
     Cenazeler daha sonra, Kandıranın Kubuzcu köyü Böcekler Mahallesindeki Aysel Gnin ailesinin evine götürülerek helallik alındı.
     Burada Aysel Gnin annesi Gülsüm ile babası Salih Aysu ile şüpheli Ramazan Gnin ailesi ve yakınları, taziyeleri kabul etti.
     Ardından köy camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından 2 tabut içindeki cenazeler, köy mezarlığına defnedildi.
     Kandıra Müftüsü Burhan Bilgin tarafından kılınan cenaze namazı sırasında tabutların, köy camisinde musalla taşı olmaması nedeniyle büyük bidonların üzerine konulduğu görüldü.
     Ölen Aysel Genişin babası Salih Aysu, gazetecilere yaptığı açıklamada, damadının borcu olup olmadığını bilmediğini, borçlu olması halinde de kendisi veya kayınvalidesine söylemesi gerektiğini belirterek, 4 gündür evi telefonla aradım cevap verilmedi. Herekedeki damadım aradı, polisler eve geldi Ramazanı arıyorlar dedi. Ne olduğunu sordum, bilmiyorum dedi. Sonra öldüklerini öğrendim. Savcı ile görüştüm beni çağırdı cesetleri teşhis ettim. Borcu varsa böyle mi yapmalıydı dedi.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu - Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide anne ve 3 çocuğunun evinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER