Kocaelide elektrik kesintisi

Kocaelide elektrik kesintisi


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin İzmit, Derince, Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Kandıra ilçelerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle buradaki bazı mahalle ve köylere, 17-23 Haziran tarihleri arasında elektrik verilmeyecek.
     Sakarya Elektik Dağıtım A.Şden (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, bakım onarım çalışmaları nedeniyle uygulanacak elektrik kesintisi programı şöyle:
     Gölcükte yarın 10.00-12.00 saatleri arasında, Servetiye köyü. 22 Haziran Cuma günü, 03.00-08.00 saatleri arasında, Gölcük ilçesinin tamamı, Hisareyn, Hasaneyn, Nimetiye, Nusretiye, Yazlık, Sepetlipınar köyleri, Tabosan, Baysan, Fatsan, Gemsan, Kalyon Un, Shell, Teknopark.
     Derincede 18 Haziran Pazartesi günü, 07.00-18.00 saatleri arasında, Çınarlı Mahallesi, 1, 2, 3. sokaklar, İstiklal ve Nato caddeleri ile yüzme havuzu ve civarı, Aktaş, Yağız, Süreyya, Sema ve siteler sokakları.
     Başiskelede 18 Haziran Pazartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında, Alartı, Taksim, Kestanelik ve Fatih mahalleleri, Tınaztepe Caddesi ile Çataldere, Cami Düzü, Kanlı Dere, Kazandere, Kirazpınar, Aytepe, Davutlar, Aksığın, Harmansırtı, Karapınar, Tepecik, Serindere köyleri ve Servetiye Camisi.
     İzmitte 18 Haziran Pazartesi günü 08.30-10.30 saatleri arasında, Çukurbağ Mahallesi, Tevfik Fikret Caddesi, Atılgan, Seher, Hasan, Çelik, M. Akif sokakları, Musa Kazım Caddesi ve civarı, Terzi Bayırı Mahallesi, Korniş Yolu Caddesi, Topçular Mahallesi, Taş Ocağı Sokak, Aytaç Sokak, Topçular üst yol su deposu ve civarı.
     Kandırada 19 Haziran Haziran Salı günü 09.30-13.30 saatleri arasında, Kurtyeri, Karaağaç, Ballar, Akçabeyli, Çamkonak, Babalı, Dikili, Kefken, Kıncıllı Köyü Kerpe Mahallesi, Kumcağız, Cebeci, Pınardüzü, Özbey, Duraklı, Duraçalı, Babaköy, Babatepe özel trafolar, Günes90 Kışla Mahallesi, İzaydas, mantar fabrikası, Melensuyu, Cebeci İSU.
     Kartepede 19 Haziran Salı günü 09.00-12.00 saatleri arasında, Köseköy Fatih Mahallesi ve 17 Ağustos Mahallesinin bir kısmı, 23 Haziran Cumartesi günü, 08.00-18.00 saatleri arasında da Renault servisi, Mekan, Morelli, Aksedef Plastik ve İbrikdere Mahallesinin tamamı, Elimsan, Serflex, Hedef Petrol, Temsa Depo, Gübreci, Yüksel tır garajı.
    
     Muhabir : Metin Girgin
     Yayıncı : Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER