Kocaelide pedallar Yeşilay Haftası için dönecek

Kocaelide pedallar Yeşilay Haftası için dönecek


KOCAELİ (A.A) - Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Kocaelide bisiklet turu düzenleyecek.
     Yeşilay Cemiyetinden yapılan açıklamaya göre, Bisikletliler Derneği üyelerinin de katılacağı, her yaş grubuna açık olan yarışma 3 Mart Pazar günü 10.00da başlayacak.
     Yarışmaya katılanlara destek vermek amacıyla yelek, Yeşilay bayrağı ve direği, Yeşilay plakası siparişleri de verildi. Gezi başlangıcında dağıtılacak çekiliş numaraları ile gezi molasında yapılacak çekilişte şanslı bir kişiye bisiklet ve sürpriz hediyeler verilecek.
     Anıt Parkta başlayacak etkinlikte bisikletçiler Hürriyet Caddesi, Leyla Atakan Caddesi, Belde Sokak, Şahabettin Bilgisu Caddesi, Mimar Sinan Köprüsü, Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi (bisiklet Yolu), Seka Park (bisiklet yolu), Plaj yolunu (bisiklet yolu) kullanacak.
     Sekafede verilecek molada hediye bisiklet çekilişi yapılacak ve dönüş güzergahında kalımcılar Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi, Gar alt geçit, Merkez Bankası-Cumhuriyet Caddesi ve Anıt Parka kadar pedal çevirecek.
     Gezi süresince destek araçları da konvoyu takip edecek.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeşilay Kocaeli Şubesi Genel Sekreteri Bilal Başkonuş, amaçlarının her geçen gün artan madde bağımlılığına dikkat çekmek ve gençlere sağlıklı yaşamın sembolü olan bisiklet binme alışkanlığını kazandırmak olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaelide pedallar Yeşilay Haftası için dönecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER