Kocaelide saç tasarım yarışması sona erdi

Kocaelide saç tasarım yarışması sona erdi -Uluslararası düzeyde 50 kuaförün katıldığı yarışmanın birincilerine otomobil hediye edildi


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesi ve Kocaeli Artistik Kuaförler Derneğince düzenlenen "Uluslararası Saç Tasarım Yarışması"nın galası ve ödül töreni yapıldı.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Uluslararası Fuar Merkezinde 30 Nisan- 2 Mayıs tarihlerinde düzenlenen, yurt içi ve yurt dışından 50 kişin katıldığı ve 2 dalda gerçekleştirilen yarışmanın galasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
     Yarışmada, "Salon Topuzu" dalında Eskişehirden Ufuk Sezer birinci olurken, İstanbuldan Anıl Uyar ikinci, Yunanistandan Georgia Bari üçüncü, oldu.
     "Yüksek Fantazi" dalında birinciliği İzmirden Ali Osman Temur, ikinciliği İstanbuldan Büşra İnci, üçüncülüğü İzmitten Kemal Saral elde etti.
     Yarışmada birinci olanlara otomobil hediye edildi.
     ABDde kuaförlük yapan Filistinli Basil Şapali de Doğana, organizasyona katkılarından dolayı bir plaket verdi.
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan törende yaptığı konuşmada, saç tasarımının sanatsal bir faaliyet olduğunu dile getirerek, "Organizasyon çok başarılı geçti. Bir dönemler Romanın başkentliğini yapmış, 3 bin yıllık tarihi olan kentte yabancıları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk" dedi.
     Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Gökhan Ergin de Doğana, organizasyona katkılarından dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide saç tasarım yarışması sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER