Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: İSU, Türkiyede şehrine, kentin tümüne hizmet eden en önemli ve örnek kurumlardan biri haline geldi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSU) Türkiyede şehrine, kentin tümüne hizmet eden en önemli ve örnek kurumlardan biri haline geldiğini bildirdi.
     İSUda gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, insanlara sürekli hizmet verdiklerini belirterek, suyun gittiği yerde medeniyetin olduğunu söyledi.
     Vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet ettiklerini ifade eden Karaosmanoğlu, İSU, bugün artık ayaklarının üzerine oturdu. Kurumsal kimliği olgunlaştı. Arkadaşlarımız yetişti. Genel Müdürümüzün söylediği gibi iyi bir ekip haline geldik. İnanıyorum ki insanlarımızdan çok dua alıyoruz dedi.
     Karaosmanoğlu, kaliteden asla taviz vermeyeceklerini dile getirerek, şöyle konuştu: İSU, Türkiyede şehrine, kentin tümüne hizmet eden en önemli ve örnek kurumlardan biri haline geldi. Yaptığı çalışmalarla çevremizi güzelleştiriyor, denizlerimizi temizliyor, kanalizasyonların bağlı olduğu dereleri temizliyor, vadileri pırıl pırıl hale getiriyor. Sağlıklı kent olmak için İSU önemli hizmetlerde bulundu.
     Kurum olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirten Karaosmanoğlu, suyu çeşmeden içtiğini kaydetti.
     İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ise başarılı çalışmaların arkasında kurumda çalışan yöneticilerin uyum ve samimiyetin olduğunu ifade ederek, insanlara hizmet etmek için gönülden çalıştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER