Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özaktan

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özaktan köylere ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Derince ilçesinde köy ziyaretlerinde bulundu.
     Çavuşlu köyünü ziyaret eden Özak, burada yaptığı konuşmada, Kocaelide hizmet ulaşmayan köyün kalmadığını belirterek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun köylere çok önem verdiğini söyledi.
     Özak, Karaosmanoğlunun Çavuşlu Köyüne çok amaçlı düğün salonu yapılması talimatını verdiğini anlatarak, önce proje hazırlanacağını ve düğün salonunu 2012 yılı yatırım programına aldıklarını kaydetti.
     Köylere verdikleri hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Özak, vatandaşların yol, su gibi temel hizmetlerden yakınmadığını ve bu tür taleplerinin azaldığını, artık gelişen köylerin sosyal mekanlar istediklerini dile getirdi.
     Özak, Geredeli köyünü ziyaretinde ise Kocaelideki 243 köyün tamamına hizmet vermeye çalıştıklarını kaydederek, Köylümüze hizmet götürürken, yatırımları planlarken, vizyonumuzu geniş tuttuk. Yıllardır bürokrasi ve kaynak yetersizliği nedeniyle hizmetlerden mahrum kalmış köylerimize bugüne kadar görülmemiş yatırımlar yaptık. Köyler bizim özümüz dedi.
     Köylerimizi kalkındırmak için yeni projeler geliştireceklerine işaret eden Özak, köylerin mahalleye dönüşmesiyle hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.
     Ziyarette, Özaka, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark eşlik etti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özaktan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER