Kocaeli Valisi Topacadan, yaşlı ve çocuklara

Kocaeli Valisi Topacadan, yaşlı ve çocuklara iftar


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Valisi Ercan Topaca, huzur evlerinde yaşayan yaşlılar ile yurtlarda barınan çocuklara iftar yemeği verdi.
     İzmit Antik Kapı Restoranda gerçekleştirilen iftar programına, Vali Ercan Topaca ve eşi Sevim Topaca, ile SHÇEK İl Müdürü Bekir Yümnü ile huzur evi sakinleri ve yurtlarda kalan çocuklar ile sosyal hizmetler personeli katıldı.
     Vali Topaca, burada yaptığı konuşmada, sosyal hizmetler kurumundaki en büyüğünden, en küçüğüne kadar, bütün vatandaşları bugün burada bir araya getirdiklerini ifade ederek Buradaki birliktelikten amaç, hem Ramazanın anlamına uygun bir şekilde yaşanması hem de aramızdaki, sevgi, saygı ve muhabbeti geliştirmektir. Biz istiyoruz ki sizlerin arasında en ufak bir kırgınlık olmasın. Daima barış,sevgi ve insanların birbirine saygısı olsun ve toplumla bütünleşmiş, toplum tarafından da sevilen, sayılan sosyal hizmet gruplarına sahip olalım dedi.
     Topaca konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Sizleri devlet olarak da millet olarak da bir emanet olarak, kendi annemiz kendi babamız kendi kardeşimiz olarak görüyoruz. Her ortamda bunu göstermeye çalışıyoruz. Devletimiz hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Tek amaç, sizin rahat etmeniz. Sizin yaşamınızı en güzel şekilde devam ettirmeniz. Çocuklarımızın eğitimlerini en güzel şekilde almasını istiyoruz. Bayram sizler için, çocuklarımız için ve bizler için barışa, huzura ve sevgiye vesile olur. Aramızdaki dayanışmayı arttırır, kırgınlıkları giderir. Devletimize olan, milletimize olan sevgiyi artırır.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Valisi Topacadan, yaşlı ve çocuklara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER