Kocaeli ve Sakaryada suç örgütü operasyonu

Kocaeli ve Sakaryada suç örgütü operasyonu -İki ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda haksız kazanç elde etmek amacıyla örgüt kurma, tefecilik, tehdit ve cebir suçlarını işledikleri iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli ve Sakaryada bir suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, haksız kazanç elde etmek amacıyla örgüt kurma, tefecilik, tehdit ve cebir kullanmak suçlarını işlediği iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.
     Kocaeli Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yaptıkları çalışmalar kapsamında Ş.C, liderliğinde Kocaelinin Kandıra ilçesi ile Sakaryada faaliyet gösteren suç örgütünün, haksız kazanç elde etmek amacıyla örgüt kurma, tefecilik, tehdit ve cebir kullanmak suçlarını işlendiğini tespit etti.
     Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Sakarya ve Kandırada adresleri belirlenen suç örgütü üyelerine operasyon düzenleyen ekipler, S.Cnin de aralarında bulunduğu 6 kişiyi gözaltına aldı.
     Operasyonda, şüphelilerin üzerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda, bir adet ruhsatsız tabanca, 14 adet muhtelif çapta tabanca mühimmatı, 134 gram esrar maddesi, çok sayıda senet, 4 adet borçlu listesi ve 2 adet tapu senedi ele geçirildi.
     Şüphelilerin alınan ifadelerinde, suç örgütü üyeleri arasında çıkan maddi anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavgada, şüpheli S.Cnin, söz konusu örgüt üyelerinden S.Cyi öldürdüğü belirlendi.
     Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli ve Sakaryada suç örgütü operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER