Kocasinan, Sümerde işe başladı

Kocasinan, Sümerde işe başladı


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediyesi, Sümer arazisindeki yeni inşaatlardan tamamlananların çevre düzenleme çalışmalarına başladı.
     Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Sümer arazisindeki parsellere 42 çok katlı bina yapılacağını burada bazı binaların ise tamamladığını söyledi.
     İnşaatı ve altyapısı tamamlanan konutların çevre düzenlemesine başladıklarını belirten Başkan Yıldız, şunları kaydetti:
     "Oluşturduğumuz çok sayıda ekiple hem şehir içindeki mevcut mahallelerde, hem yeni yapılaşan bölgelerde hem de bize sonradan katılan mahallelerimizde var gücümüzle vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Doğalgaz, elektrik, aydınlatma, telefon, su ve kanalizasyon gibi alt yapıları kış öncesi tamamlandı. Bu bölgede çevre düzenlemesi, yol, kaldırım, park ve otopark ihtiyaçlarının karşılanması için harekete geçtik. Konutların tamamı bitmeden çalışmaları tamamlamak çok kolay değil. Bu bölgedeki çevre düzenlemesi için 1,6 milyon lira harcama yapacağız. Buraya yeni taşınanların evleri hayırlı olsun."
     Başkan Yıldız, Bu sayede Sümer arazisinde 15 bin kişinin yaşayacağı yeni bir yerleşim merkezinin doğduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kocasinan, Sümerde işe başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER