Kofçaz Belediye Başkanı Çalışkan:

Kofçaz Belediye Başkanı Çalışkan: -İlçemize 100 yatak kapasiteli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşa edilecek


KIRKLARELİ (A.A) - Kofçaz Belediye Başkanı Nuri Çalışkan, İlçemize 100 yatak kapasiteli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşa edilecek dedi.
     Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, inşaat çalışmalarının başlaması için gayret ettiklerini, 100 kişi kapasiteli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin ilçenin ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirtti.
     Kofçazın, şirin ve sakin bir belde olduğunu anlatan Çalışkan, Kofçazın nüfusu hızla azalmakta. Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin bu yüzden hizmete açılmasını çok istiyoruz. Merkezde yerel vatandaşlarımız istihdam edilecek. İstihdam sağlanarak, ilçemize bir hareketlilik gelecek. Var gücümüzle merkezin inşaat çalışmalarının başlaması için gayret ediyoruz. Merkezin yapımına destek veren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan ile emeği geçen herkese teşekkür ederim diye konuştu.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Kofçaz Belediye Başkanı Çalışkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER