Koldere beldesi bozulan yollarının yapılmamasına tepkili

Koldere beldesi bozulan yollarının yapılmamasına tepkili -Belediye Başkanı Serdar Yıldırım: Belde halkı öfkeli, eğer 15 gün içinde bozulan yollar düzenlenmezse halk çeşitli eylemlere başvuracak


MANİSA (A.A) - Koldere Belediye Başkanı Serdar Yıldırım, Gördes Barajından İzmire içme suyu temin edilmesi için ishale hattı döşenmesi için yapılan kazı çalışmalarında bozulan yolların yeniden yapılmaması nedeniyle belde halkının tepkili olduğunu belirterek, Eğer 15 gün içinde bozulan yollar düzenlenmezse halk çeşitli eylemlere başvuracak dedi.
     Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gördes Barajından İzmire içme suyu temin edilmesi için ishale hattı döşenmesi amacıyla yapılan kazı çalışmalarında arazi yollarının bozulduğunu belirtti.
     Geçen yıl kazılan arazi yolunun yeniden düzenlenmesi için çalışmayı yürüten ilgili firmaya uyarıda bulunduklarını ve yetkililerin her defasında yolu yapacaklarına dair söz verdiklerini, ancak 1 yıldır bozulan yolların yapılmadığını anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:
     Bu durum hem üzüm bağlarında toz sorunu yaratıyor hem de trafik kazası riskini artırıyor. Biz belediye olarak bu konudaki sıkıntımızı belirtip bozulan yolların eski haline getirilmesi için ilgili firmaya sözlü ve yazılı olarak bilgi sunduk. Bu işin takibini de yaptık, ancak ilgili firma kulak asmadı, her seferinde tamam denildi. Şu ana kadar hiçbir çalışma yapıldı. Belde halkı öfkeli, eğer 15 gün içinde bozulan yollar düzenlenmezse halk çeşitli eylemlere başvuracak.
     Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu da 13 Temmuzda beldeyi ziyaret ederek, bozulan yollarda incelemede bulunmuş ve sorunun çözümü için ilgili firmaya uyarıda bulunduklarını ve konuyu yakından takip ettiklerini söylemişti.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Koldere beldesi bozulan yollarının yapılmamasına tepkili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER