Konyada film festivali heyecanı

Konyada film festivali heyecanı -Bu yıl 12ncisi düzenlenecek Uluslararası Kısa-Ca Öğrenci Filmleri Festivali, ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilecek


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 12ncisi düzenlenecek Uluslararası Kısa-Ca Öğrenci Filmleri Festivali, ünlü sanatçıların katılımıyla Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
     Festival kapsamında öğrencilerin hazırladığı birçok nitelikli kısa film ve uzun metrajlı filmler sinemaseverlerle buluşacak.
     Sinema sanatında özgün fikirler üretebilen, farklı bakış açılarıyla sinemaya katkıda bulunabilecek birbirinden yetenekli öğrencilere uluslar arası kapsamda yarışma olanağı sağlayan Kısa-Ca Film Festivali bu yıl da etkinlikleri Konyada sinema rüzgarı estirecek.
     Festivalin bu yılki onur konukları ise Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Selda Alkor ve yönetmen Yılmaz Atadeniz olacak.
     3 gün boyunca hem Süleyman Demirel Kültür Merkezi hem de İletişim Fakültesi salonlarında öğrenciler tarafından hazırlanan 59 kısa ve uzun metrajlı film ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak.
     Merhum Süha Arının birçok festivalden ödülle dönen unutulmaz belgeseli Tahtacı Fatma ile başlayacak Festivalde ayrıca yönetmen Yılmaz Atadenizin Özel Gösterimi adı altında Atadenizin yönetmenliğini yaptığı İstanbul Arkeoloji Müzeleri Belgeseli ile Bela Bartok Belgeseli de gösterilecek.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Konyada film festivali heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER