Konya Büyükşehir Belediyesi Ramazana hazır

Konya Büyükşehir Belediyesi Ramazana hazır


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayının huzurlu bir şekilde geçmesi için tüm hazırlıkları yaptığı bildirildi.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının Konyada her zaman farklı bir coşkuyla yaşandığını söyledi.
     Ramazan coşkusunun herkes tarafından yaşanmasını sağlamak gerektiğini anlatan Akyürek, bu ayda ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesi, yetim ve öksüzlerin yanında olunması gerektiğini dile getirdi.
     Ramazan ayının zam ayı değil, indirim ayı olması gerektiğini vurgulayan Akyürek, Belediye olarak ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını, Ramazan ayında da sosyal kart yoluyla ihtiyaç sahiplerine desteklerin devam edeceğini bildirdi.
     Akyürek, Ramazanda 55ten fazla mahallede iftar programları düzenleyerek, 120 binden fazla kişiyle buluşacaklarını belirtti.
     Büyükşehir Belediyesinin 100 Günde 200 Proje programları kapsamında Kültürparkta devam eden etkinliklerin Ramazanda Rahmet Akşamları ismiyle yapılacağını vurgulayan Akyürek, her akşam teravihten sonra Ramazanın ruhuna uygun etkinlikler düzenleneceğini kaydetti.
     Belediyenin tüm birimlerinin Ramazan ayına özel hazırlandığına dikkati çeken Akyürek, gerekli her türlü tedbirin alındığını bildirdi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Konya Büyükşehir Belediyesi Ramazana hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER