Konyaaltında doğalgaz dönemi

Konyaaltında doğalgaz dönemi -Belediye hizmet binası önünde düzenlenen gaz yakma töreniyle ilçeye doğalgaz verilmeye başlandı


ANTALYA (A.A) - Konyaltı Belediyesi tarafından düzenlenen gaz yakma töreniyle ilçeye doğalgaz verilmesine başlandı.
     Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye önünde düzenlenen törende, başkanlık görevini üç dönemdir sürdürdüğünü hatırlattı.
     Görevinde 15 yılı, 18 Nisanda dolduracağını belirten Böcek, belediyeye bir trilyonluk bütçeyle başladıklarını ve bugün 103 trilyonluk bir bütçe oluşturduklarını bildirdi.
     Tüm kurum ve kuruluşların katkılarıyla hiç kimseyle kavga etmeden bugünlere geldiklerini dile getiren Böcek, Bu sürede hedeflerimizi belirleyerek adım adım projelerimizi gerçekleştirdik dedi.
     Böcek, Konyaaltının, tüm Antalyalılar ve yatırımcıların katkılarıyla geliştiğini ifade ederek, herkesin arzu ettiği ve sorunların aşıldığı bir ilçe oluştuğunu anlattı.
     Olimpos doğalgaz dağıtım şirketi yöneticilerinin iki yıl önce kendilerini ziyaret ettiğini anımsatan Böcek, Konyaaltı, Antalyada doğalgaza sahip 5 ilçeden biri oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesinin de katkılarıyla bugünlere geldik. Konyaaltının gelişmesine katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Doğalgaz, Konyaaltına, Antalyaya hayırlı olsun diye konuştu.
     Daha sonra, Böcek ve şirket yöneticileri tarafından butona basılarak, ilçeye ilk doğalgaz akışı sağlandı.
     Tören, şarkıcı Bengünün verdiği konserle sona erdi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Konyaaltında doğalgaz dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER